L'Ajuntament denuncia que l'activitat d'emmagatzemar runa de Can Tintoré no té llicència


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials anuncia que demanaran al govern català que suspengui l'activitat i lamenta que l'EMD no hagi actuat en aquest sentit

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials anuncia que demanaran al govern català que suspengui l'activitat i lamenta que l'EMD no hagi actuat en aquest sentit

L'Ajuntament demanarà a la Generalitat que suspengui, almenys de moment, l'activitat d'emmagatzematge i triatge de runa que s'està duent a terme a la finca de Can Tintoré de Valldoreix, ja que s'està desenvolupant sense llicència. Joan Recasens ha lamentat també que des de l'EMD no s'hagi actuat fins ara de la mateixa manera, tot i conèixer la situació.

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha assegurat que l'activitat d'emmagatzematge de runa que s'està fent a Can Tintoré és il·legal ja que no compta amb la llicència i permisos necessaris, que han d'atorgar l'Ajuntament i la Generalitat.

Segons Recasens, es tracta d'una activitat que no pot dur-se a terme en aquell espai ja que la qualificació del sòl no ho permet, i més tenint en compte que pot trobar-se dins l'àmbit del Parc de Collserola.

Joan Recasens

Encara que simplement s'estiguessin manipulant residus o movent-los, és una activitat que requereix uns controls i condicions que no es compleixen, i a més s'està desenvolupant sense llicència.


És per això que el tinent d'alcalde ha apuntat que es demanarà al govern català que suspengui aquesta activitat, mentre no es determina si pot ser o no legalitzable. Recasens ha lamentat també que des de l'EMD no s'hagi actuat 'de manera prou diligent' tenint en compte que estaven al corrent que s'estava fent aquest emmagatzematge de runes sense llicència.

Joan Recasens

Si ells sabien que es feia una activitat sense llicència i pretenien en un inici intentar leglitzar-la sense que els hi toqués, enlloc de demanar a l'autoritat competent que la fes aturar, podrien no haver actuat de forma massa diligent.


El tinent d'alcalde i portaveu de CiU ha manifestat també la seva preocupació per les discrepàncies sorgides per aquest tema entre els socis de l'equip de govern de l'EMD, però ha apuntat que de moment es tracta d'un fet puntual i que espera que no vagi a més pel bé dels ciutadans de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.