Comencen els treballs per cobrir i desdoblar un tram de la Ronda Nord


  • Comparteix:

La Junta de Compensació de la Guinardera ha començat ja les obres de cobriment i desdoblament de la Ronda Nord, en el tram comprès entre el pont de Can Graells i el pont del tren. Els treballs s'allargaran fins el mes d'octubre i el seu cost l'assumeix íntegrament la pròpia junta de compensació.

Tal i com preveia el planejament del sector de Vullpalleres, la Junta de Compensació d'aquest barri ha començat a fer ja les obres de desdoblament i cobriment d'un tram de la Ronda Nord, concretament el tram comprès entre la rotonda que hi ha a l'alçada del barri de Coll Favà i el pont de la via del tren de la línia de FGC que va cap a Sabadell. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Ja en el planejament de Vullapelleres es preveia que una part de la Ronda Nord va coberta sota túnel, i també el que es fa és desdoblar-ho des de la rotonda de Coll Favà fins a la rotonda de la desena escola.


Aquestes obres s'allargaran fins el mes d'octubre i el seu cost l'assumeix la mateixa Junta de Compensació.

D'altra banda, Conesa ha explicat també que ja s'ha aprovat per junta de govern fer l'estudi de mobilitat per veure com es limita el pas de camions per la carretera de Roquetes, i que també s'han incrementat els controls policials precisament per reduir aquest trànsit de vehicles pesats. A més, la tinent d'alcalde ha afegit que s'està estudiant la possibilitat de posar una regulació semafòrica a la rotonda de Can Magí per tal de facilitar l'accés d'una banda a l'altra de la mateixa.

Mercè Conesa

També s'ha informat que la solució que es proposava per fer un accés mès fàcil a l'escola era a través d'una semaforització de la rotonda i d'un pas de vianants.


Conesa ha assegurat que aquests són els primers passos per donar compliment a la moció aprovada fa uns mesos per ple per millorar la connectivitat en aquest barri.

Tot i això, des de l'associació de veïns de Can Magí - Roquetes consideren que, tot i que és cert que el trànsit de camions s'ha reduït, cal continuar treballant per aplicar totes les mesures que es van acordar per unanimitat de tots els grups municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.