Els treballs per convertir el carrer Safareigs en via de doble sentit començaran en breu


  • Comparteix:

Els treballs van a càrrec d'ACYCSA i s'allargaran uns dos mesos i mig

Els treballs van a càrrec d'ACYCSA i s'allargaran uns dos mesos i mig

Les obres per convertir el carrer Safareigs en una via de doble sentit començaran la setmana vinent. Els treballs, que s'allargaran uns dos mesos i mig, van a càrrec a l'empresa ACYCSA i el pressupost previst és d'uns 82.700 euros. La Junta de Govern Local ha aprovat també adjudicar a l'empresa Green Telecom SL els treballs per posar la semaforització necessària en aquest carrer i a les cruïlla adjacents.

Tal i com ja havien anunciat, l'equip de govern té previst començar la setmana vinent els treballs per adaptar el carrer Safareigs i convertir-lo en una via de doble sentit en el tram comprès entre l'avinguda Àngel Guimerà i el carrer Villà. L'objectiu d'aquesta reforma és facilitar l'accés a Valldoreix i a Mira-sol per darrera de l'estació sense haver de donar tota la volta al centre de la ciutat.

La Junta de Govern Local ha adjudicat aquestes obres a l'empresa ACYCSA per un import de més de 82.700 euros, i els treballs s'allargaran aproximadament dos mesos i mig. Així ho ha explicat el regidor de Mobilitat, Josep Romero, que ha afegit que els treballs s'han endarrerit una mica més del previst, a l'espera de la companyia elèctrica Fecsa-Endesa pogués fer les connexions de l'antiga estació transformadora que hi havia a la zona a la nova estació que ja s'ha soterrat.

Josep Romero

Les obres començaran la setmana que ve. Hem trigat una mica perquè estàvem esperant a que Fecsa-Endesa faci les connexions de l'Estació Transformadora antiga a la que ja s'ha soterrat, i fer-ho tot simultàniament.


La mateixa empresa ACYCSA serà també l'encarregada de fer les obres complementàries a l'adaptació d'aquest carrer, i paral·lelament, també s'ha adjudicat a l'empresa Green Telecom, SL, els treballs per posar la nova semaforització en aquesta zona, amb l'objectiu d'incrementar la seguretat. Josep Romero.

Josep Romero

Per evitar els punts perillosos, posarem els 3 punts semafòrics que ja es van presentar.


En el cas dels treballs de semaforització, el pressupost assignat és de 57.400 euros i les obres es faran de forma paral·lela als treballs del carrer Safareig.

Aquestes obres es complementaran amb la resta de treballs previstos a l'entorn de la plaça Lluís Millet, en vistes a poder fer passar els autobusos per la plaça de l'estació en un termini aproximat d'uns 3 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.