Promusa aprova la llista provisional d'admesos per als 95 pisos de la promoció 2004


  • Comparteix:

La llista es publicarà el 30 de maig i es podran fer reclamacions fins el 10 de juny

La llista es publicarà el 30 de maig i es podran fer reclamacions fins el 10 de juny

El consell d'administració de Promusa ha aprovat ja la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses de la promoció 2004 de pisos municipals. La llista es farà pública el 30 de maig, i fins el 10 de juny es podran presentar reclamacions. Recordem que aquesta promoció consta de 95 pisos de venda d'entre 2 i 5 habitacions en diferents zones de la ciutat.

El consell d'administració de l'empresa municipal de promoció d'habitatge, Promusa, ha aprovat aquest dimecres la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses de la promoció del 2004. El 30 de maig es farà pública la llista i fins el 10 de juny estarà obert el període per fer reclamacions.

Un cop passat aquest període, el consell d'administració aprovarà, el 22 de juny, el llistat provisional d'adjudicataris, que es publicarà el 27 de juny. Els adjudicataris definitius es coneixeran l'1 de juliol, un cop realitzat davant de notari el sorteig de desempat en els casos en què hi hagi sol·licitants amb la mateixa puntuació.

Recordem que la promoció 2004 d'habitatges consta de 95 pisos de venda, i que per primera vegada s'han confeccionat llistes separades en funció del número d'habitacions de l'habitatge. Els pisos de 2 i 3 habitacions han estat els que han obtingut més demanda, un fet que segons el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i vicepresident de Promusa, Toni Ramon, s'explica per les dificultats que hi ha per accedir al primer habitatge.

Toni Ramon

Probablement és el primer accés a l'habitatge de persones o parelles. Aquesta és la demanda més elevada i que esperem cobrir-la amb noves promocions i amb l'Oficina d'Habitatge.


Pel que fa a la distribució dels pisos pel territori, dels 95 habitatges, 20 es construiran a La Guinardera, 54 al Turó de Can Matas i 21 al sector de L'Anònima. Els pisos tindran de dues a cinc habitacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.