Un pas de vianants i un semàfor regularan el pas de les persones que hagin de creuar la Ronda Nord


  • Comparteix:

L'àrea de Mobilitat també ha decidit instal·lar un semàfor a la cruïlla dels carrers Cànovas del Castillo i Bergara

L'àrea de Mobilitat també ha decidit instal·lar un semàfor a la cruïlla dels carrers Cànovas del Castillo i Bergara

L'Ajuntament ha decidit finalment posar un pas de vianants regulat per un semàfor a la Ronda Nord, just després de la benzinera, amb l'objectiu de facilitar el pas dels veïns que vulguin creuar aquesta via per anar cap a la zona de Coll Favà. D'altra banda, també s'instal·larà un semàfor que regularà la incorporació dels vehicles des del carrer Bergara cap a Cànovas del Castillo.

Després d'analitzar diferents alternatives, entre elles un pas elevat que creués la Ronda Nord, l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament ha decidit posar un pas de vianants i un semàfor que permeti als vianants creuar aquesta ronda per dirigir-se cap al barri de Coll Favà.

Concretament, el semàfor es posarà just passada la benzinera, a tocar de la rotonda de Joan Amades, i permetrà creuar aquesta via amb molta més seguretat. Per a la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, d'aquesta manera es vol donar resposta a les demandes de l'associació de veïns i a les mocions aprovades en diverses ocasions pel ple amb l'objectiu de millorar la connectivitat d'aquest barri.

Mercè Conesa

Era una petició que ve de lluny, que ha estat proposada en reiterades vegades per l'associació de veïns, que hem aprovat en diferents ocasions en el plenari, i que després d'analitzar diferents possibilitats, s'ha considerat la millor opció.


Tot i que encara no hi ha una data concreta, perquè cal acabar de consensuar amb l'àrea de Medi Ambient com s'arranja aquest accés i el seu entorn, l'objectiu és que aquest semàfor pugui estar instal·lat i en funcionament aquest mateix estiu, pels volts del mes de juliol.

D'altra banda, també aquest estiu està previst col·locar un altre semàfor, en aquest cas a la cruïlla entre el carrer Cànovas del Castillo i el carrer Bergara. Segons el regidor de Mobilitat, Josep Romero, aquesta és una cruïlla de molt poca visibilitat per als cotxes que vénen del carrer Bergara i volen continuar recte per dirigir-se cap a la zona del Golf o que volen girar cap a Cànovas del Castillo.

Josep Romero

Baixant a la dreta hi ha una casa que sobresurt de la resta de façanes i és un punt conflictiu perquè hi ha poca visibilitat, i després que els veïns també ho haguessin demanat, hem decidit posar-hi un semàfor.


Romero ha assegurat que aquesta decisió arriba després de les nombroses denúncies plantejades pels ciutadans, i després de comprovar des del punt de vista tècnic, que un semàfor en aquesta intersecció és la millor opció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.