Obert al trànsit un vial provisional que connecta la plaça Borràs, a Mira-sol, amb la rotonda del carrer Bilbao


  • Comparteix:

Aquesta via, que funcionarà fins que s'acabin les obres de la plaça Borràs, serveix per enllaçar Mira-sol amb el centre de Sant Cugat

Aquesta via, que funcionarà fins que s'acabin les obres de la plaça Borràs, serveix per enllaçar Mira-sol amb el centre de Sant Cugat

L'Àrea de Territori ha obert aquest dimecres al trànsit un vial provisional per a veïns i comerciants que connecta la plaça Borràs de Mira-sol amb la rotonda del carrer Bilbao i el Vial Perifèric. Aquesta via, que possibilita circular pel Camí de Can Gatxet en la seva totalitat, és de vital importància per connectar Mira-sol amb el centre de Sant Cugat.

La connexió del Camí de Can Gatxet amb el Vial Perifèric de Mira-sol, a través de la plaça Borràs, va quedar tallada al trànsit al juliol del 2004. Des d'aleshores, com a conseqüències de les obres de remodelació de la plaça Borràs i de l'entorn de l'estació de Mira-sol, la connexió entre aquests dos carrers, paral·lels a la via del tren, s'havia de fer pels carrers Rovira i Virgili, Jaume I i Ramon Muntaner. Com a conseqüència d'aquesta situació, aquestes vies han vist incrementat el volum de trànsit que suportaven habitualment.

A partir d'avui, però, els vehicles podran circular per aquest vial provisional fins que finalitzin les obres de remodelació de la plaça Borràs i es reorganitzi el trànsit d'aquesta zona del districte de Mira-sol. Segons el regidor de Mobilitat, Josep Romero, això suposarà una millora important sobretot per als veïns i comerciants de la zona.

Josep Romero

Sobretot, els veïns i comerços que hi ha allà tenien problemes d'accés i ara ho podem solucionar. Els veïns que entraven a l'autopista ja tenien un accés però és una millora important.


Recordem que les obres de la plaça Borràs tenen l'objectiu de modificar la fesomia d'aquest espai i ampliar les zones verdes i per a vianants, amb la voluntat millorar els accessos a l'estació de FGC del districte. El projecte contempla també la construcció d'un aparcament soterrat de 350 places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.