Promusa gestionarà les obres de construcció de l'edifici 'Mira-sol Centre'


  • Comparteix:

El ple de l'Ajuntament ha fet un pas més cap a la creació d'una nova zona de centralitat a Mira-sol, aprovant per unanimitat la proposta d'encarregar a Promusa la gestió de les obres de construcció de l'edifici 'Mira-sol Centre'. Es tracta d'un equipament multifuncional que comptarà amb habitatge públic, oficines, una zona de restauració i botigues, una plaça cívica i un mercat municipal, entre d'altres.

El projecte de crear una nova zona de centralitat al costat de l'estació de FGC a Mira-sol continua avançant. I és que tots els grups del consistori han donat llum verda a la proposta d'encomanar a l'empresa municipal Promusa la gestió de les obres de construcció i la posterior gestió de l'edifici de 'Mira-sol Centre'.

Tot i la unanimitat però, des d'ICV-EA han manifestat les seves reserves pel que fa a la gestió de Promusa, mentre que els socialistes han demanant tota la informació i garanties pel que fa al procés de concurrència pública a l'hora d'adjudicar la concessió administrativa del mercat. Des de l'equip de govern, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha assegurat però que es separarà la licitació de les obres de l'edifici de les concessions que es facin després dels diferents serveis.

Mercè Conesa

Evidentment hem de separar el que és la licitació per la construcció d'aquest edifici de les diferents concessions que poden haver-hi després.


Recordem que l'edifici de 'Mira-sol Centre' acollirà habitatge públic -64 pisos de venda i 23 de lloguer per a joves-, un edifici d'oficines de 5.500 metres quadrats, 25 locals comercials, un mercat municipal amb autoservei, un centre cívic i un aparcament de 530 places. La previsió és que les obres estiguin enllestides al desembre del 2008 i el pressupost és de 27 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.