Finalitza la remodelació de la plaça Josep Playà i les escales Tarruell, a La Floresta


  • Comparteix:

Els cotxes i autobusos podran tornar a passar pel passeig La Floresta

Els cotxes i autobusos podran tornar a passar pel passeig La Floresta

Les obres de remodelació de la plaça Josep Playà i les escales Tarruell, a La Floresta, ja han finalitzat tot i que encara falta enllestir alguns detalls menors. A partir d'ara, els vehicles i autobusos municipals podran tornar a circular amb normalitat pel passeig de La Floresta, que havia quedat tallat temporalment en un tram a conseqüència de les obres.

A principis de juliol, les escales Tarruell, que es van malmetre l'any 2002 a causa de l'esfondrament d'un edifici proper, ja van quedar obertes al pas de vianants. Ara, l'Ajuntament ha finalitzat també la segona fase de la remodelació del sector, corresponent a l'execució dels col·lectors del clavegueram i a la pavimentació de la plaça Josep Playà i el passeig La Floresta. A més, s'ha substituït l'antic enllumenat públic, s'ha renovat el mobiliari urbà i s'han soterrat les línies elèctriques i de telefonia. Les dues fases de les obres s'han allargat durant un any i el seu cost total ha estat de més de 255.000 euros.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que les obres han estat 'complexes' i excessivament llargues, perquè s'ha aprofitat per fer un sanejament a fons de les xarxes de serveis de la zona.

Mercè Conesa

Hem intentat fer una obra completa, amb molta feina de sanejament de les xarxes de serveis. Ha estat una obra una mica massa lenta.


Els vehicles i els autobusos municipals tornaran, a partir d'ara, a circular amb normalitat pel passeig de La Floresta, en el tram comprès entre els carrers Mare de Déu de Montserrat i Bonavista. Aquest segment havia quedat tallat, temporalment, a conseqüència de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.