Medi Ambient confirma que Seniorland no ha començat a restaurar la zona malmesa de l'Heretat Miralles


  • Comparteix:

Territori assegura que, si és necessari, es tornaran a aturar les obres o s'actuarà subsidiàriament per restaurar la realitat alterada

Territori assegura que, si és necessari, es tornaran a aturar les obres o s'actuarà subsidiàriament per restaurar la realitat alterada

L'àrea de Medi Ambient confirma que Seniorland no ha començat a restaurar la zona malmesa de l'Heretat Miralles. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que no ha confirmat si s'ha aprovat ja el projecte de restauració de la zona presentat per la promotora, ha avançat que l'Ajuntament tornarà a aturar les obres o actuarà subsidiàriament per corregir les irregularitats si l'empresa no restaura l'àrea malmesa.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha confirmat que la restauració de la realitat física malmesa de l'Heretat Miralles no ha començat, malgrat que el decret d'alcaldia establia iniciar aquests treballs com a condició per poder continuar, de forma simultània, la construcció de 24 habitatges en aquest sector.

Mentrestant, Eduard Pomar constata que la promotora immobiliària no ha iniciat encara les obres per restaurar 'la realitat física alterada' de l'Heretat Miralles.

Eduard Pomar

Hem constatat que la promotora no ha tirat endavant encara les obres per restaurar la realitat física alterada de la zona.


Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, no ha confirmat encara si el consistori ha aprovat el projecte de restauració de la zona que va presentar en el seu moment Seniorland. Conesa ha avançat que l'Ajuntament contempla tornar a aturar les obres de l'Heretat Miralles o actuar de forma subsidiària per corregir les irregularitats, si la promotora no restaura la zona afectada.

Mercè Conesa explica quins tràmits previs s'haurien de seguir per actuar de forma subsidiària.

Mercè Conesa

Es pot tornar a aturar les obres de la zona o actuar de forma subsidiària si la promotora no restaura la zona.


Les àrees de Territori i Medi Ambient es reuniran dilluns per analitzar la situació de les obres de Heretat Miralles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.