El setembre es construiran 40 nous pisos de lloguer de Promusa


  • Comparteix:

El setembre començaran les obres de construcció de 40 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer adreçades a joves. L'ajuntament ha adjudicat a l'empresa Bastir la construcció d'aquesta promoció de pisos, a més d'una residència plurifamiliar per un valor de 3 milions d'euros.

PROMUSA ha adjudicat aquests obres que s'espera que estiguin enllestides al darrer trimestre de l'any vinent. A banda dels 40 pisos de lloguer, que se situaran als entorns del Monestir, Bastir també construirà un local comercial i 28 places d'aparcament.

A més, també s'ha encarregat a la constructora l'edificació d'un immoble residencial plurifamiliar. Aquest edifici tindrà 12 habitatges, 11 places d'aparcament i 4 locals per a usos comercials.

Segons ha explicat l'alcalde Lluís Recoder, aquesta iniciativa és un pas més en la voluntat de l'Ajuntament d'impulsar habitatge públic per als més joves:

Lluis Recoder



Aquesta promoció s'afegeix a la que es farà també a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Mira-Sol. En aquest espai es construiran 20 pisos de lloguer per a joves. El consistori va comprar l'antiga caserna per 230 mil euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.