El nou edifici del CPA continua avançant i estarà enllestit a principis d'estiu


  • Comparteix:

Les obres, a càrrec de Promusa, van començar fa un any amb l'acte de col·locació de la primera pedra

Les obres, a càrrec de Promusa, van començar fa un any amb l'acte de col·locació de la primera pedra

Les obres de la nova seu del CPA avancen a bon ritme i estaran acabades a començaments d'estiu. Així ho ha explicat l'alcalde, que ha afegit que després d'un endarreriment inicial provocat pel trasllat d'un transformador de Fecsa, ara els treballs van de pressa i s'estan concentrant esforços per complir sense problemes amb el calendari previst i, si pot ser, avançar-lo.

Un any després de l'acte de col·locació de la primera pedra, les obres de la nova seu del Centro Popular Andaluz de Sant Cugat avancen a bon ritme i la previsió és que estiguin enllestides cap al juliol, i si és possible, fins i tot abans.

Així ho ha apuntat l'alcalde, durant una visita d'obres al futur local. Lluís Recoder ha explicat que, després del retard inicial provocat pel trasllat d'un transformador de la companyia Fecsa, ara els treballs van de pressa i des de Promusa s'està fent un esforç per tenir enllestida la seu abans de l'estiu.

Lluís Recoder

Vam tenir un problema amb Fecsa pel trasllat d'un transformador que va endarrerir les obres al principi, però ara ja està resolt


D'altra banda, al costat de la nova seu del CPA, Promusa també està treballant en un edifici de planta baixa i tres pisos on hi haurà locals comercials i 12 habitatges de promoció municipal, i que segons el calendari, estarà enllestit després de l'estiu.

Un cop fet això i enderrocat l'actual local del CPA, la previsió és fer més habitatge públic a la zona i obrir l'avinguda Francesc Macià des del carrer de la Creu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.