Cerdanyola aprova el Centre Direccional


  • Comparteix:

L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, ha desmentit que el futur centre Direccional afecti la serra de Collserola, tal com es va qüestionar al passat al ple de Sant Cugat. Fa uns dies, el consistori veí ha aprovat inicialment el projecte, que ara haurà de ratificar la Comissió d'Urbanisme de Barcelona.

L'alcaldessa de Cerdanyola ha subratllat que un 42 per cent de les 350 hectàrees que ocuparà el Centre Direccional quedaran com espais verds. Cristina Real ha assegurat que el seu ajuntament està donant un tracte exquisit a la conservació natural, explicant que el centre direccional NO afecta cap espai protegit de Collserola:

Cristina Real



L'alcaldessa ha explicat que el projecte contempla un corredor verd de més de 140 hectàrees. El futur centre direccional també reservarà un 8 per cent d'espais per equipaments públics i més d'una quarta part a vivendes i indústries tecnològiques. Segons Cristina Real, aquestes indústries, i la seva connexió amb la Universitat de Bellaterra, és un dels aspectes més importants pel desenvolupament de Cerdanyola:

Cristina Real



El projecte preveu que un 35 per cent de les 2.600 vivendes que es construiran al Centre Direccional siguin protegides. EL desenvolupament total d'aquest pla trigarà uns 12 o 15 anys a executar-se, tot i que es començarà a construir d'aquí a un any, aproximadament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.