Promusa participa per primera vegada a la fira immobiliària 'Barcelona Meeting Point'


  • Comparteix:

L'estand de Promusa vol donar a conèixer la política d'habitatge públic que està fent l'Ajuntament de Sant Cugat

L'estand de Promusa vol donar a conèixer la política d'habitatge públic que està fent l'Ajuntament de Sant Cugat

L'empresa municipal de promoció d'habitatge públic, Promusa, participa aquests dies per primera vegada a la fira immobiliària 'Barcelona Meeting Point', que se celebra a la Fira de Montjuïc fins diumenge. L'objectiu de l'Ajuntament és donar a conèixer, fora de la nostra ciutat, la política d'habitatge públic que s'està fent al municipi. Precisament avui, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, participa en una jornada sobre Política d'Habitatge i desenvolupament Urbanístic als Municipis, organitzada dins el marc de la mateixa fira.

Aquesta és la primera vegada que Promusa està present al 'Barcelona Meeting Point', i ho fa dins el marc d'un grup d'exposicions que han fet diferents municipis de Catalunya per donar a conèixer la seva política d'habitatge públic.

Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha remarcat la voluntat de donar a conèixer fora de Sant Cugat l'esforç que està fent l'Ajuntament per resoldre el problema de la necessitat d'habitatge.

Lluís Recoder

Aquest és un punt de torbada important i aquest any hi serem presents perquè volem que es conegui la nostra activitat per resoldre el problema de la necessitat d'habitatge a la nostra ciutat


Concretament, a l'estand de Promusa s'hi pot trobar informació de les promocions que l'empresa ha fet fins ara però, sobretot, de les que estan actualment en marxa o projectades i que permetran que, un cop finalitzades, el 8,5% de la població de sant Cugat visqui en una vivenda de promoció pública.

D'altra banda, i amb l'objectiu d'explicar aquesta política d'habitatge públic, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, participarà avui mateix a la jornada sobre 'Polítiques d'Habitatge i Desenvolupament Urbanístic als Municipis', que organitza la mateixa fira. Sota el títol de 'L'experiència de l'habitatge públic a Sant Cugat', Conesa destacarà aspectes com la voluntat de construir pisos de promoció municipal als diferents barris de la ciutat o de començar a apostar fort per la vivenda de lloguer, en detriment de la venda.

Mercè Conesa

Un punt important a destacar és l'aposta que fa Sant Cugat per la presència d'habitatges de protecció a tots els barris, fet que permet una mixtura i una cohesió. També volem destacar la política de sòl dels darrers anys o l'aposta pel lloguer.


Recordem que actualment, Promusa té en marxa o projectats un total de 1.214 pisos, 844 dels quals seran de lloguer i 375 de venda. Aquesta mateixa setmana, a més, s'ha obert el termini per presentar sol·licituds per les 192 vivendes corresponents a les promocions del 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.