L'àrea de Territori torna a suspendre les obres de l'Heretat Miralles, a La Floresta


  • Comparteix:

La promotora no ha completat la documentació requerida per l'Ajuntament per legalitzar les obres, segons Conesa

La promotora no ha completat la documentació requerida per l'Ajuntament per legalitzar les obres, segons Conesa

L'Ajuntament ha tornat a ordenar la suspensió cautelar de les obres de l'Heretat Miralles, a La Floresta, perquè la promotora no ha lliurat encara tota la documentació requerida per legalitzar una part de les actuacions fetes fora de llicència. L'àrea de Territori considera que ja ha passat el temps suficient perquè l'empresa completi l'expedient i afegeix que encara no s'ha acabat de restablir la realitat física alterada.

Sis mesos després que l'Ajuntament ordenés per primera vegada la paralització de les obres de construcció de 24 habitatges unifamiliars a l'Heretat Miralles per incompliments de la llicència urbanística, l'àrea de Territori ha tornat ara a aturar les obres perquè la promotora Seniorland encara no ha completat la documentació requerida per tramitar el projecte de legalització. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, considera que ja ha passat el temps suficient com perquè la promotora hagi completat l'expedient, i ha explicat que per això s'ha decretat la suspensió cautelar de les obres.

Mercè Conesa

Ha passat molt de temps i l'Ajuntament considera que aquest procediment s'està eternitzant. Encara falta documentació i per això hem tornat a suspendre cautelarment les obres.


Conesa afegeix, a més, que la promotora no ha enllestit de moment les actuacions per restablir la realitat física alterada pel que fa a les obres que excedien la llicència i que no eren legalitzables perquè vulneraven la llei.

Mercè Conesa

Sabem que s'havia iniciat una part de les actuacions, però encara falta retirar algunes terres i rebaixar talussos.


La tinenta d'alcalde de Territori afegeix que un cop la promotora Seniorland completi la documentació requerida per tramitar el projecte de legalització, l'Ajuntament aixecarà la suspensió cautelar de les obres i l'empresa podrà continuar els treballs al mateix temps que prossegueix amb la recuperació de la realitat alterada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.