L'Ajuntament cedeix a la Generalitat un terreny municipal per construir l'onzè CEIP


  • Comparteix:

Aquest tràmit és imprescindible perquè la Generalitat comenci a construir el centre educatiu

Aquest tràmit és imprescindible perquè la Generalitat comenci a construir el centre educatiu

L'Ajuntament ha cedit de forma gratuïta un terreny a la Generalitat per a la construcció de l'onzena escola de primària a Sant Cugat. Aquest tràmit és imprescindible perquè el govern català comenci a construir el centre educatiu, que s'ubicarà al sector del Turó de Can Matas. La voluntat del consistori és que la nova escola pugui entrar en funcionament al setembre de l'any vinent.

El ple ha aprovat per unanimitat la cessió gratuïta d'un terreny municipal a la Generalitat per a la construcció de l'onzena escola de primària. Aquest tràmit és imprescindible perquè el departament d'Educació iniciï les obres del centre. La cessió del territori invalida l'adscripció del terreny al govern català que va aprovar el ple el juliol passat.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Cal cedir el ple domini de la finca per construir el centre educatiu, a causa de les noves directrius de la Genralitat de Catalunya.


El nou centre d'educació infantil i primària s'aixecarà en una parcel·la de 10.000 metres quadrats, situada al sector del Turó de Can Matas,a La parcel·la de terreny prové del projecte de compensació urbanística del sector del Turó de Can Mates-carretera de Vallvidrera, on s'executa un pla parcial d'urbanització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.