Els veïns de Can Magí diuen que Thorson no veu impediments per posar el semàfor de la Ronda Nord a tocar de les cases


  • Comparteix:

L'expert en mobilitat ha de fer un informe sobre la millor ubicació del semàfor per a vianants que s'ha de posar en aquesta via

L'expert en mobilitat ha de fer un informe sobre la millor ubicació del semàfor per a vianants que s'ha de posar en aquesta via

L'associació de veïns de Can Magí continua defensant la necessitat de posar un semàfor per a vianants a la Ronda Nord, a tocar dels habitatges. Així ho han traslladat a l'expert en mobilitat, Ole Thorson, que aquest dissabte s'ha reunit amb l'entitat veïnal per conèixer de primera mà les seves demandes. Segons els veïns, Thorson s'ha mostrat receptiu a les seves propostes i no ha plantejat cap impediment tècnic que impossibiliti ubicar el semàfor allà on ells reclamen.

Tal i com ja va anunciar l'equip de govern, l'expert en mobilitat, Ole Thorson, serà l'encarregat de fer un dictamen extern que ajudi a dirimir quina és la millor ubicació per al semàfor de vianants de la Ronda Nord, donades les discrepàncies entre l'administració i l'associació de veïns de la zona. És per això que, després de reunir-se amb els responsables municipals, Thorson ha volgut conèixer també de primera mà les demandes i les propostes dels veïns.

Després d'aquesta trobada, des de l'entitat veïnal continuen afirmant que situar un semàfor a tocar de la benzinera de Ronda Nord, com proposa l'Ajuntament, és insuficient ja que queda molt allunyat de les cases, i asseguren que Thorson s'ha mostrat receptiu a les seves propostes. Escoltem el president de l'associació de veïns de Can Magí, Joan Abat.

Joan Abat

El semàfor a la rotonda com estaven dient els tècnics de l'Ajuntament és insuficient, caldrien altres actuacions per completar la connectivitat i la solució de posar-lo al semàfor on nosaltres reivindiquem tècnicament és viable. Ole Thorson no hi veu cap problema


Des de l'associació de veïns reiteren que és necessari donar un tractament més urbà a la Ronda Nord i fer-la més permeable perquè els veïns puguin creuar-la amb seguretat, ja que tots els serveis del barri estan a l'altra banda d'aquesta via. En aquest sentit, remarquen que el pas de vianants que hi ha actualment és 'molt perillós' i que el pas per la zona de la riera està molt poc il·luminat.

Joan Abat ha recordat, a més, que aquestes són reivindicacions que fa 4 anys que s'arrosseguen i que, fins i tot, s'han aprovat diverses mocions al ple, i ha lamentat que, després de tot aquest temps 'sense fer res' ara sigui necessari pagar un expert extern perquè avaluï aquest tema.

Joan Abat

Estem dient que aquesta Ronda Nord ha de tenir accessos per creuar-la. Això està reivindicat, aprovat per ple i no s'ha fet res. I ara ens envien el senyor Thorson, no se el que ens costarà a tots això


Després d'haver-se reunit amb uns i altres, ara Ole Thorson haurà de fer un informe sobre aquesta qüestió, que podria estar enllestit a principis d'aquest proper 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.