Sant Cugat tindrà un nou bosc de prop de 100.000 metres quadrats al barri de Vullpalleres


  • Comparteix:

El nou barri de Vullpalleres tindrà un bosc propi de prop de 100.000 metres quadrats. El bosc, que tindrà un ús ciutadà, està tancat i només obrirà durant el dia. De moment l'Ajuntament està en converses amb el Centre d'Alt Rendiment per fer-hi un circuit de cross.

Gairebé 100.000 metres quadrats de bosc tancat. Així és el nou bosc de Vullpalleres, el parc més gran de la futura zona urbana de la nostra ciutat. El recinte està totalment tancat i obrirà només durant el dia. La prioritat en l'ús ciutadà del bosc ha estat l'element que ha destacat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Possibilitar l'ús ciutadà d'aquest bosc. Estem en converses amb el CAR per fer itineraris de cros


Conesa també s'ha referit a una segona possibilitat d'ús del boc per part de l'escola Pins del Vallès que està a tocar de la zona.

A banda del bosc de Vullpalleres, el nou barri també compta amb altres zones verdes com el Parc del Mirador i el de Sant Mamet Oest. En total, s'han plantat més de 8.700 arbres i uns 35.000 arbustos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.