El govern català acorda millorar 8 accessos de la C-1413 entre Sant Cugat i El Papiol


  • Comparteix:

La Generalitat millorarà els accessos a la carretera comarcal C-1413 entre Sant Cugat i el Papiol. L'objectiu d'aquesta actuació, que afecta un total de 8 accessos, és millorar la seguretat viària per mitjà d'elements com rotondes o l'eliminació de girs a l'esquerra. El pressupost d'aquesta actuació és de 591.000 euros i la previsió és començar les obres a la primavera i que s'allarguin durant 6 mesos.

La Comissió de Govern de Política Territorial ha acordat tirar endavant tota una actuació de millora a la xarxa viària, que inclou la millora de 8 accessos a la carretera C-1413, en un tram de 9 quilòmetres entre Sant Cugat i el Papiol.

D'aquesta manera, el govern català vol millorar la seguretat viària en aquests punts, mitjançant noves rotonda, carrils d'accés o la formació d'illots amb vorades.

El director general de Carreteres de la Generalitat, Jordi Follia, afirma que cal ordenar els accessos perquè aquesta és una via molt transitada.

Jordi Follia

Les obres tractaran d'ordenar els accessos d'entrada i de sortida d'una carretera molt transitada i amb molta activitat.


Follia ha destacat que un de les principals actuacions serà acondicionar l'accés del polígon industrial de can Estapé. El director general de carreteres també ha especificat quines millores s'aplicaran al llarg de tota la via.

Jordi Follia

La rotonda d'accés al polígon de can Estapé és molt important. També es milloraran els accessos amb carrils d'entrada i sortida.


El pressupost de l'actuació és de 591.000 euros. Actualment, el projecte es troba en fase d'expropiacions i la previsió és començar les obres a la primavera i que s'allarguin durant 6 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.