El accessos a la plaça de l'Estació es tancaran dimarts perquè Telefònica pugui fer unes obres


  • Comparteix:

Dimarts que ve es tancaran els accessos a la plaça de l'Estació durant tot el dia. El motiu d'aquest tancament són unes obres que ha de fer Telefònica en algunes de les seves línies dels carrers Àngel Guimerà, Villà i Safareigs.

Tres seran els carrers afectats per aquest tancament: Àngel Guimerà, Rosselló i l'avinguda Lluís Companys. En aquests carrers l'accés es restringirà vehicles dels veïns, els taxis i els d'urgències. Els veïns amb garatge tindran permesa l'entrada i sortida en sentit contrari a l'habitual si es fa necessari. L'itinerari alternatiu pel trànsit rodat serà a través de l'avinguda Enllaç, el passeig Olabarria i el carrer Safareigs. Els vianants no tindran cap problema per accedir a aquests carrers. Xavier Amador, tècnic del departament de mobilitat de l'ajuntament explica en què consistiran les obres.

Xavier Amador

Es talla Àngel Guimerà perquè Telefònica farà un cablejat de punta a punta del carrer


Pel que fa al transport públic, la parada d'autobús de la plaça Lluís Millet quedarà fora de servei. Es col·locaran dues parades provisionals una a l'avinguda Lluís Companys/carrer Martorell i la segona al carrer Safareigs/Villà.

El tancament dels accessos a la plaça Lluís Millet només es farà durant tot el dimarts. A partir de dimecres 5 d'agost, la plaça de l'Estació es reobrirà al trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.