L'Ajuntament aprova el projecte de restauració de l'Heretat Miralles i aixeca la suspensió provisional de les obres


  • Comparteix:

La promotora haurà de recuperar talussos, enderrocar murs i restablir perfils

La promotora haurà de recuperar talussos, enderrocar murs i restablir perfils

L'Ajuntament ha aprovat el projecte de restauració de la realitat física alterada a les obres de l'Heretat Miralles, a La Floresta. La promotora Seniorland, responsable dels treballs, haurà de recuperar talussos, enderrocar alguns murs i restablir els perfils de terra, un cop l'Ajuntament ha aixecat la segona suspensió provisional de les obres.

Fa dos mesos, l'àrea de Territori va ordenar la segona suspensió provisional de les obres de construcció de 24 habitatges unifamiliars a l'Heretat Miralles, a La Floresta, després d'haver comprovat que les irregularitats per l'incompliment de les llicències urbanístiques persistien i que la promotora Seniorland encara no havia completat l'expedient de restauració.

Ara, l'equip de govern ha aprovat el projecte de restauració presentat per Seniorland i que inclou la recuperació de talussos, l'enderroc d'alguns murs i el restabliment dels perfils de terra. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha recordat també que continua dipositat l'aval de 260.000 euros que garanteix l'execució per part de la promotora de les obres de restabliment.

Mercè Conesa

Quan executin les actuacions, comprovarem que hagin fet tot el que es recull al projecte de restauració. En cas contrari, executaríem l'aval.


La primera suspensió provisional de les obres de l'Heretat Miralles es va produir el mes de maig de l'any passat, després de les denúncies d'ICV-EA i d'un grup de veïns de La Floresta. Tècnics de Territori i Medi Ambient van comprovar que una part dels treballs, en concret els de construcció de la piscina, excedien els projectes d'obra concedits.

L'Ajuntament va ordenar la paralització dels treballs i va obligar la promotora a dipositar un aval, a l'espera de la realització de les obres per restablir la realitat física alterada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.