Ajuntament i associació de veïns de Can Magí continuen buscant acords sobre el semàfor de la Ronda Nord


  • Comparteix:

Josep Romero assegura que l'informe d'Ole Thorson diu que la ubicació més correcta és la que planteja l'Ajuntament

Josep Romero assegura que l'informe d'Ole Thorson diu que la ubicació més correcta és la que planteja l'Ajuntament

Responsables de l'àrea de Mobilitat es reuniran aquesta mateixa setmana amb l'associació de veïns de Can Magí per mirar d'arribar a un acord sobre la ubicació d'un semàfor a la Ronda Nord. Segons el regidor de Mobilitat, Josep Romero, l'informe elaborat per l'expert, Ole Thorson, confirma que l'opció plantejada pel consistori és la més correcta però que també serien viables altres opcions.

El regidor de Mobilitat ha explicat que, després de reunir-se amb les dues parts i d'estudiar la qüestió sobre el terreny, l'expert en Mobilitat Ole Thorson ha conclòs que la ubicació del semàfor proposada pel consistori, a tocar de la rotonda de Joan Amades, és la més correcta.

Tot i això, el regidor reconeix que Thorson deixa la porta oberta a d'altres possibilitats i ha explicat que ara l'objectiu és reunir-se amb l'entitat veïnal i mirar d'arribar a un acord sobre el tema.

Josep Romero

El senyor Thorson que la opció dels tècnics municipals és la més correcta però també diu que, depèn del que es faci també es pot fer en un altre lloc. Ara tenim una reunió i intentarem arribar a un acord


Recordem que des de l'associació de veïns rebutgen l'opció de l'Ajuntament i proposen una altra ubicació del semàfor, molt més propera a les cases.

D'altra banda, la setmana vinent començaran les obres per instal·lar un semàfor a la cruïlla del carrer Bergara i l'avinguda de Gràcia. L'objectiu és regular el trànsit en aquesta zona, incrementant la visibilitat i regulant la velocitat dels vehicles. La previsió és que els treballs s'allarguin durant uns 20 dies i que no afectin ni el pas de vehicles ni tampoc el de vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.