L'Ajuntament farà un pla especial per concretar les ubicacions de les futures benzineres


  • Comparteix:

Mentrestant, se suspendrà l'atorgament de cap nova llicència per construir estacions de servei a Sant Cugat

Mentrestant, se suspendrà l'atorgament de cap nova llicència per construir estacions de servei a Sant Cugat

L'equip de govern encarregarà un pla especial per determinar on s'hauran d'ubicar les futures benzineres. Fins que aquest document estigui a punt, l'Ajuntament no atorgarà cap nova llicència per instal·lar estacions de serveis al terme municipal de Sant Cugat. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, en resposta a la inquietud de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol sobre la petició d'una llicència per construir una benzinera a tocar de l'estació dels FGC d'aquest districte.

El representant de l'associació de veïns, Josep Maria Àngel, ha expressat la seva preocupació sobre aquest tema durant l'últim ple municipal. Àngel ha recordat que l'equip de govern va anunciar, inicialment, el seu rebuig al projecte però ha remarcat que posteriorment va haver d'adoptar un posicionament més prudent en relació a la petició d'una llicència per instal·lar una benzinera a Mira-sol. Per això, Josep Maria Àngel ha demanat una resposta clara per part del govern municipal.

Josep Maria Àngel

L'Ajuntament es va posicionar, potser abans d'hora, en contra de la bezinera i després van rectificar. Han passat 6 mesos i estem esperant una resolució de la Junta de Govern. Semblava que hi estaven en contra, però ha passat tant de temps que em demano si han canviat de postura.


El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha respost que l'Ajuntament suspendrà l'atorgament de cap nova llicència per instal·lar benzineres a la nostra ciutat fins que no estigui enllestit un pla especial que haurà de determinar les ubicacions idònies per a les futures estacions de servei. Pomar ha indicat que l'encàrrec del pla especial s'està acabant d'enllestir des de l'àrea de Territori i ha afegit que la Junta de Govern aprovarà la proposta 'ben aviat'.

Eduard Pomar

Encarregarem un pla especial que ens indiqui on s'hauran d'ubicar les futures benzineres. Mentrestant, farem una suspensió de llicències. Esperem aprovar-ho ben aviat en Junta de Govern.


Recordem que l'àrea de Territori va emetre dos informes desfavorables -un jurídic i un altre de caràcter urbanístic- que desaconsellaven la construcció d'una benzinera als terrenys sol·licitats, a tocar de l'estació dels FGC de Mira-sol. Els dos informes van passar a l'àrea de Medi Ambient, que va decidir obrir un període per tal que l'empresa promotora pugui fer al·legacions i esmenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.