La urbanització dels carrers del sector de La Farga, a Mira-sol, començarà el dia 30


  • Comparteix:

Les obres d'urbanització de carrers del sector de La Farga, a Mira-sol, començaran la setmana vinent. Els treballs, que aniran a càrrec de l'empresa 'Roig, Obres i Serveis', s'aprofitaran per soterrar el cablejat aeri, reparar i ampliar els serveis soterrats i afegir un nou clavegueram de pluvials, entre d'altres actuacions.

Les obres, que s'iniciaran el dia 30 i s'allargaran durant quatre mesos, contemplen la urbanització de 571 metres lineals de carrer. La superfície total a urbanitzar és de prop de 6.500 metres quadrats i inclou el col·legi La Farga, que s'estén al llarg de 258 metres de façana del camí de Sant Cugat al Papiol. A més, també s'urbanitzarà el carrer que voreja una parcel·la qualificada de parc urbà, situada a la cantonada del carrer Terol amb el camí de Sant Cugat al Papiol. El cost total de les actuacions és de 758.000 euros.

L'inici d'aquesta actuació coincideix amb el final previst de les obres d'urbanització d'un altre sector de Mira-sol, el dels carrers Sevilla, Navarra i Córdova. Posteriorment, està prevista també la urbanització dels sectors 11-13. L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que la urbanització dels districtes és una de les prioritats del que queda de mandat.

Lluís Recoder

Ens ajustarem molt a l'objectiu de tenir tot Sant Cugat urbanitzat. Dels més de 50 quilòmetres que quedaven l'any 99, n'haurem urbanitzat 34 a final del mandat i en quedaran uns 17 pels propers anys.


La urbanització dels carrers del sector de La Farga permetrà soterrar el cablejat aeri d'electricitat i telefonia, ampliar i reparar les xarxes existents de serveis soterrats i afegir un nou clavegueram de pluvials. També es renovarà l'enllumenat públic, s'ordenarà l'arbrat i es pavimentaran les calçades.

Els treballs afectaran la circulació en alguns carrers de la zona. L'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament ha previst algunes mesures, com canviar de sentit el carrer Jaén i, també, habilitar un aparcament per als autobusos de l'escola La Farga. A més, durant el període d'obres es reservarà un altre aparcament per a pares, professors i visitants d'aquest centre educatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.