ICV-EA critica a Territori per aixecar la suspensió de les obres de l'Heretat Miralles, a La Floresta


  • Comparteix:

Els ecosocialistes denuncien que el projecte de restauració presentat per la promotora no inclou les parcel·les públiques malmeses

Els ecosocialistes denuncien que el projecte de restauració presentat per la promotora no inclou les parcel·les públiques malmeses

ICV-EA denuncia que l'equip de govern hagi aixecat la suspensió de les obres a l'Heretat Miralles tenint en compte que el projecte de restauració presentat per la promotora no inclou les zones malmeses que són de titularitat pública. Els ecosocialistes consideren que l'àrea de Territori no ha vetllat per l'interès general i afegeixen que el cas de l'Heretat Miralles és una mostra de les irregularitats urbanístiques que permet l'equip de govern.

Després de paralitzar temporalment, en dues ocasions, les obres de construcció de 24 habitatges unifamiliars a l'Heretat Miralles, a La Floresta, l'equip de govern va decidir finalment aixecar la suspensió després d'aprovar el projecte de restitució de la realitat física alterada presentat per la promotora Seniorland. ICV-EA ha tingut accés al projecte i denuncia que no inclou les dues parcel·les de titularitat pública que limiten amb els terrenys on s'estan fent els habitatges, i que també van resultar malmeses per les obres. Així ho ha dit el portaveu municipal de la formació, Xavier Boix.

Xavier Boix

A les 2 finques públiques s'ha abocat runa que prové de l'obra. Però les parcel·les públiques no estan incloses en el projecte de restauració. La suspensió no s'hauria d'haver aixecat fins que s'hagués restituït tot el que s'ha malmès.


Els ecosocialistes consideren que l'àrea de Territori no ha vetllat per l'interès general en aquest cas i critiquen que s'hagi permès a la promotora reprendre les obres abans que la realitat malmesa hagi quedat restaurada, tant a les parcel·les privades com públiques. Xavier Boix assegura que l'equip de govern no és prou diligent en el control de les irregularitats urbanístiques i no fa cas de les denúncies dels veïns.

Xavier Boix

Malauradament, hi ha massa casos d'irregularitats urbanístiques. És comprensible que l'Ajuntament tingui dificultats per controlar algunes obres, però ens preocupa que quan els veïns denuncien siguin tan lents o no responguin.


Els ecosocialistes creuen que l'espai natural malmès per les obres de l'Heretat Miralles serà 'difícilment recuperable' i dubten que es pugui arribar a recuperar la realitat física alterada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.