L'ACA dóna el vistiplau al desdoblament del clavegueram de Mira-sol


  • Comparteix:

Segons el regidor de Descentralització, l'organisme ha comunicat 'verbalment' que el projecte està aprovat

Segons el regidor de Descentralització, l'organisme ha comunicat 'verbalment' que el projecte està aprovat

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha donat el vistiplau al desdoblament del clavegueram de Mira-sol. Així ho ha confirmat el regidor de Descentralització, Xavier Cortés en el consell d'aquest districte. Cortés ha afegit que estan a l'espera que l'ACA aprovi el desdoblament per a les aigües pluvials de la riera de Mira-sol.

El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha afirmat que l'ACA ha comunicat 'verbalment' que el projecte de desdoblament del clavegueram de Mira-sol està aprovat. Cortés ha remarcat que s'està a l'espera de la comunicació oficial d'aquesta entitat per a la licitació i l'execució de les obres. Escoltem Cortés

Xavier Cortés

Verbalment, l'ACA ha comunicat al tècnic redactor que el projecte està aprovat. Ara falta que arribi la comunicació formal.


Pel que fa al desdoblament per a les aigües pluvials, Cortés ha afirmat que continuen les negociacions amb la junta de compensació del Turó de Can Matas perquè pagui les obres. A hores d'ara, aquest projecte es troba aprovat inicialment a l'espera que l'ACA hi doni el vistiplau definitiu abans de la seva execució.

El membre de l'Associació Veïnal Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, ha recordat que els dos projectes haurien d'estar acabats aquesta primavera.

Josep Maria Àngel

Cal recordar que els desdoblaments d'aigües negres i pluvials haurien d'estar acabats aquesta primavera segons les previsions de l'Ajuntament.


Josep Maria Àngel ha afegit que els veïns veuen 'amb preocupació' l'endarreriment que acumula el projecte de desdoblament d'aigües pluvials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.