La Junta de Govern encarrega un projecte per rehabilitar l'entorn de l'església de Sant Domènec


  • Comparteix:

L'objectiu és reordenar la zona i acondicionar-la perquè sigui un espai al servei dels ciutadans

L'objectiu és reordenar la zona i acondicionar-la perquè sigui un espai al servei dels ciutadans

La Junta de Govern local ha acordat encarregar la redacció d'un projecte per rehabilitar i ordenar l'entorn de l'ermita de Sant Domènec. L'arquitecte Joan Albert Gisbert, d'Adell Associats, és l'encarregat de dirigir l'equip tècnic que elaborarà la proposta. La redacció d'aquest projecte està pressupostada en més de 17.380 euros.

Tal i com ja van anunciar a mitjans de l'any passat, després d'haver acordat una expropiació forçosa amb els propietaris del terreny, l'Ajuntament vol rehabilitar l'ermita de Sant Domènec, ubicada entre les avingudes Graells i Rius i Taulet, i reordenar l'entorn amb l'objectiu de fer un petit parc urbà a disposició de tots els santcugatencs.

Segons la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, es tracta d'acondicionar un espai que doni servei, sobretot, als veïns d'aquella zona.

Mercè Conesa

Serà un parc urbà, que sigui permeable, que hi puguem anar a passejar, estar-hi amb els nens... És a dir, que doni servei als veïns d'aquella zona


De moment, i per tal de fer realitat aquest projecte, la Junta de Govern local ja ha aprovat encarregar un informe tècnic sobre la rehabilitació i la reordenació de l'entorn d'aquesta església.

L'equip tècnic estarà coordinat per l'arquitecte Joan Albert Gisbert, d’Adell Associats, Sant Cugat S.L., i el pressupost per aquest encàrrec és de 17.386 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.