Sant Cugat Centre Comercial i Eroski obriran les seves portes al públic aquest diumenge


  • Comparteix:

Sant Cugat Centre Comercial i Eroski obriran demà les seves portes. Pel que fa al petit comerç tenen l’oportunitat d’obrir després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desetimat un recurs presentat per les grans empreses de distribució contra el decret de la Generalitat que fixa el calendari comercial. Aquest decret establia que 3 dels 8 festius l’any en què les botigues poden obrir estiguessin concentrades al mes d’agost.

D'altra banda, el petit i mitjà comerç calcula que si s'amplien els dies festius d'obertura de les grans superfícies es podrien destruir entre 35 mil i 65 mil llocs de feina en el ram dels autònoms i generar pèrdues als petits establiments d'entre 1.800 i 3.000 euros. L'estudi, elaborat per la Federació Nacional de Treballadors Autònoms, també reflexa que més de 50.000 petits negocis han tancat les seves portes des del 1997 a causa de la perllongació dels horaris de les grans superfícies comercials.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.