L'equip de govern considera insuficient la subvenció de la Generalitat per a la construcció del nou ajuntament


  • Comparteix:

La xifra per a urbanització tampoc no satisfà el govern local

La xifra per a urbanització tampoc no satisfà el govern local

L'equip de govern considera ''insuficients' els 300.000 euros que rebrà del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat per a la construcció del nou ajuntament. A més, el pla contempla destinar 200.000 euros més per actuacions d'urbanització del municipi, una xifra que tampoc no satisfà el govern municipal.

El PUOSC és un instrument de cooperació entre la Generalitat i els ajuntaments catalans, gestionat pel departament de Governació i Administracions Públiques, que facilita ajuts econòmics per a obres i serveis municipals. El pla contempla destinar 300.000 euros per a la construcció del nou ajuntament de Sant Cugat, que costarà gairebé 9 milions d'euros.

El primer tinent d'alcalde, Joan Recasens, assegura que se senten decebuts amb l'aportació del govern.

Joan Recasens

Sentim decepció quan veiem que la col·laboració de la Generalitat per al nou ajuntament es limita a 300.000 euros.


La iniciativa també contempla que el municipi rebi 200.000 euros per a actuacions d'urbanització a la localitat. Recasens titlla de 'minsa' aquesta quantitat.

Joan Recasens

Si comparem l'aportació de la Generalitat amb les que fan els veïns i l'Ajuntament, veiem que la quantitat és ben minsa.


El pla per al 2006 implica una subvenció de la Generalitat de poc més de 136 milions d'euros per a municipis catalans. Aquesta xifra suposa un increment superior als 27 milions respecte al 2005. Les actuacions subvencionades a través del PUOSC inclouen equipaments culturals, esportius, enllumenat, abastament d'aigües i, en general, obres urbanístiques i de serveis als municipis de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.