Les obres d'urbanització dels sectors 11-13 de Mira-sol podrien estar enllestides al març del 2007


  • Comparteix:

El ple aprova l'ordenança de contribucions especials, amb el vot en contra d'ICV-EA i l'abstenció del PSC

El ple aprova l'ordenança de contribucions especials, amb el vot en contra d'ICV-EA i l'abstenció del PSC

Les obres d'urbanització dels sectors 11-13 de Mira-sol començaran el mes de març i s'allargaran durant un any. El ple de l'Ajuntament ha aprovat definitivament l'ordenança de contribucions especials per finançar aquesta actuació, que ha obtingut el suport de l'equip de govern i el PP. ICV-EA, que hi ha votat en contra, i el PSC, que s'ha abstingut, han recordat que un 33% dels contribuents afectats estan en contra del model de contribucions especials.

Les previsions de l'Ajuntament són adjudicar les obres d'urbanització a finals d'aquest mes i posteriorment notificar individualment les quotes que han de pagar els veïns, en compliment de l'ordenança de contribucions especials aprovada definitivament al ple de dilluns. Els veïns hauran de fer-se càrrec del 80% del cost dels treballs, mentre que l'Ajuntament assumirà el 20%.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, ha explicat que durant el període d'informació pública s'han presentat 24 al·legacions, la majoria de les quals feien referència a errors puntuals de dimensionament de les finques afectades. A més, un grup de 61 contribuents han presentat una al·legació conjunta qüestionant el model de les contribucions especials i el fet que els propietaris hagin d'assumir el cost del soterrament dels serveis. Aquesta al·legació s'ha rebutjat, d'acord amb informes tècnics i jurídics, com explica Jordi Joly.

Jordi Joly

S'al·lega un interès general superior que requeriria una major aportació de l'Ajuntament. Amb els informes jurídics, entenem que la decisió de l'Ajuntament s'ajusta plenament a dret.


L'ordenança de contribucions especials s'ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern i el PP, mentre que ICV-EA, que hi ha votat en contra, i el PSC, que s'ha abstingut, han expressat els seus dubtes pel fet que el 33% dels contribuents afectats s'hagin mostrat en contra del model de contribucions especials. Així ho ha dit el portaveu ecosocialista, Xavier Boix.

Xavier Boix

L'Ajuntament vol urbanitzar un sector d'un barri on el 33% dels veïns estan en contra del model de contribucions especials. Això em preocupa.


Les obres d'urbanització dels sectors 11-13 de Mira-sol podrien començar el mes de març i finalitzar el març del 2007, segons les previsions de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.