L'Ajuntament inicia la construcció de pisos a l'Anònima i la Plaça del Coll


  • Comparteix:

Aquest diumenge es col·locarà la primera pedra de l'edifici de venda de protecció oficial al sector de l'Anònima i de l'edifici de lloguer per a gent gran a la plaça d'en Coll que construirà Promusa. L'empresa municipal també s'encarregarà d'adequar una de les antigues cases existents a la plaça per ubicar en el futur un Casal d'avis. El 3 d'abril s'obrirà la llista d'inscripció per optar a habitatges de promoció municipal de lloguer per a la gent gran.

L'alcalde, Lluís Recoder, presidirà aquest diumenge l'acte de col·locació de les primeres pedres de dos edificis que construirà l'empresa municipal d'habitatge Promusa. Els immobles estaran ubicats a l'avinguda Torrent d'en Xandri i a la plaça del Coll. En el cas de la primera ubicació, els pisos es van adjudicar el juliol de l'any passat, ja que es tracta d'una promoció corresponent al 2004. Pel que fa a la plaça del Coll, Promusa també s'encarregarà d'adequar una de les antigues cases existents, de propietat municipal, per ubicar-hi en el futur un casal d'avis.

D'altra banda, a partir del 3 d'abril s'obrirà la llista d'inscripció per demanar pisos de promoció municipal de lloguer per a gent gran. La llista, oberta permanentment, s'ordenarà en funció dels punts obtinguts per cada sol·licitant i s'actualitzarà automàticament cada vegada que arribi una sol·licitud.

Està previst que en els propers anys l'Ajuntament hagi adjudicat un total de 62 pisos de lloguer per a la gent gran de la nostra ciutat, en edificis construïts a la zona del Monestir, l'estació de La Floresta i la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.