Conesa respon a Proparc que l'Ajuntament complirà els compromisos acordats amb els veïns del Parc Central


  • Comparteix:

L'equip de govern assegura que compleix i complirà els compromisos acordats amb els veïns del Parc Central pel que fa a l'execució de les obres d'urbanització a la zona de la carretera de Vallvidrera. L'àrea de Territori admet que l'empresa urbanitzadora ha variat el calendari inicial, però corrobora que tots els punts acordats entre l'Ajuntament i els residents continuen sent vigents.

En un comunicat, l'àrea de Territori de l'Ajuntament ha contestat les crítiques de l'associació de veïns Proparc, que havia denunciat que la Junta de Compensació del Turó de Can Mates prioritza les obres d'urbanització al sector de nova construcció en detriment de les zones habitades. L'àrea que encapçala la tinenta d'alcalde Mercè Conesa assegura que l'equip de govern compleix, 'i complirà en el futur', els compromisos acordats amb els veïns del Parc Central.

Territori admet que 'existeix una desviació en el calendari d'obres per part de l'empresa urbanitzadora', però afegeix que això no vol dir que els pactes entre els residents i l'Ajuntament no s'estiguin complint o no s'hagin de complir. Segons Mercè Conesa, l'Ajuntament 'és el primer interessat en acabar les obres el més aviat possible'.

En concret, els acords entre el consistori i els veïns estableixen el compromís de no desdoblar la carretera de Vallvidrera fins que no sigui necessari, reduir la grandària de la rotonda del carrer Manel Farrés, renovar l'ajardinament i instal·lar nous semàfors. Pel que fa a les obres de la rotonda, Territori recorda que la modificació del planejament ja s'ha completat i afirma que només manca l'execució material, que ha d'anar a càrrec de l'empresa urbanitzadora, la qual ha de marcar el calendari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.