El Torrent d'en Xep s'eixamplarà gràcies a un acord entre la Llar d'Avis de la Parròquia i l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'Ajuntament i la Llar d'Avis de la Parròquia han arribat a un acord per eixamplar el carrer del Torrent d'en Xep. La Llar cedirà una part de la seva propietat a la ciutat per fer possible aquest arranjament, que ampliarà fins a quatre metres l'amplada del carrer.

L'acord també contempla la millora, per part de l'Ajuntament, del mur del pati de la Llar d'Avis de la Parròquia. Aquesta paret passarà a ser una tanca calada vestida de verd, tant a la part que toca al carrer del Torrent d'en Xep com a la banda del Torrent de la Bomba.

La remodelació del carrer respon a una demanda de la Parròquia que finalment ha arribat a un acord amb l'Ajuntament. Així ho ha explicat mossèn Blai Blanquer, rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià.

Blai Blanquer

Des de la Parròquia es va sol·licitar que aquell carrer que estava per urbanitzar tingués una amplada mínima i reglamentària per a què hi pogués passar un vehicle. Això suposava retallar part de l'hort de Can Ganxet.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, i el Consell econòmic de la Parròquia van signar l'acord a finals de març. Està previst que les obres d'urbanització del carrer del Torrent d'en Xep s'adjudiquin a finals d'abril i que s'iniciïn durant el mes de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.