L'Ajuntament i l'ACA acorden cobrir el torrent de Mira-sol, entre els carrers Sant Albert i Equador


  • Comparteix:

L'Ajuntament i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) han decidit cobrir un tram del torrent de Mira-sol, entre els carrers Sant Albert i Equador. Segons ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, en una reunió mantinguda fa uns dies totes dues institucions van acordar que el consistori presentarà un projecte de cobriment perquè l'ACA hi doni el vist-i-plau. D'altra banda, l'ACA ha aixecat la suspensió cautelar que pesava sobre la construcció de dos habitatges a tocar de la riera.

Durant la reunió, mantinguda a principis d'aquest mes, representants de l'Ajuntament i de l'ACA han acordat finalment cobrir aquest tram de la riera de Mira-sol.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que s'han estudiat diferents possibilitats per acondicionar aquest tram de la riera i que finalment s'ha optat per cobrir-lo. Segons Conesa, durant la reunió s'ha establert que, tant bon punt l'Ajuntament presenti un projecte de cobriment, l'ACA donarà la seva autorització perquè pugui fer-se les obres.

Mercè Conesa

La decisió del dia 4 va ser que l'Ajuntament presentaria a l'ACA proposta de cobertura del torrent i que l'ACA autoritzaria aquesta cobertura. De fet, a l'Ajuntament ja hem tingut una sessió de treball amb una enginyeria per començar a preparar el projecte


D'altra banda, l'Ajuntament assegura que l'ACA ha aixecat la suspensió cautelar que pesava sobre les obres de construcció de dos habitatges a tocar de la riera de Mira-sol. Així es posa de manifest en un comunicat d'aquest organisme amb data del dia 7 d'abril. Conesa ha explicat que la suspensió cautelar només es manté, a hora d'ara, sobre la zona de servitud de la riera i que això afecta només una rampa que va a la zona d'aparcament però, en cap cas, els edificis en construcció.

Mercè Conesa

Concretament, es resol aixecar ordre de paralització pel que fa a les obres que s'executen fora de la zona de servitud del torrent i mantenir l'ordre de les localitzades dins la zona de servitud, on hi ha només la rampa que va a l'aparcament


Des de l'equip de govern afegeixen, també, que un cop hi hagi definit un projecte de cobriment d'aquest sector de la riera, s'informarà pertinentment els veïns de l'entorn per tal que coneguin la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.