El nou CAP de Valldoreix s'obrirà a l'octubre


  • Comparteix:

El nou Centre d'Atenció Primària de Valldoreix (CAP) obrirà les seves portes a l'octubre i donarà servei a unes 30.000 persones. Les obres ja estan pràcticament enllestides, i només falta posar-hi el mobiliari i l'equipament interior. El nou CAP comptarà amb 27 consultoris, permetrà descongestionar l'actual centre del carrer de la Mina i estarà connectat a la ciutat a través del transport públic. La redistribució dels usuaris entre els diferents centres de Sant Cugat s'està fent sota criteris de proximitat i accessibilitat.

El nou edifici està dividit en quatre plantes i ocupa una superfície de 2.225 metres quadrats. El centre estarà equipat per fer cirurgia menor ambulatòria i reforçarà l'atenció d'oftalmologia, dermatologia i reumatologia, així com la rehabilitació que en l'actualitat es fa al CAP de Sant Cugat.
Pel que fa a l'actual consultori Torreblanca, continuarà funcionant com a equipament sanitari, però es convertirà en un Centre d'Atenció de Salut Mental, segons un compromís amb el Servei Català de la Salut. Aquest centre atendrà majoritàriament pacients joves i infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.