La bassa del Parc Central es convertirà en una pista esportiva


  • Comparteix:

L'espai incorporarà pistes de bàsquet

L'espai incorporarà pistes de bàsquet

La bassa artificial del Parc Central passarà a ser una pista poliesportiva de lliure utilització. L'àrea de Territori canviarà l'ús d'aquest espai per acabar amb els problemes de manteniment de la bassa. La futura pista esportiva tindrà cistelles de bàsquet.

La bassa artificial del Parc Central es transformarà amb una pista esportiva. Aquest nou espai serà d'ús lliure i tindrà cistelles de bàsquet.

L'àrea de Territori ha decidit canviar l'ús de l'espai perquè la bassa comportava problemes de manteniment. La bassa s'havia de netejar quan plovia, ja que s'omplia de fang i brutícia. Per aquest motiu, la bassa s'havia buidat durant l'últim any.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica que aquest espai potenciarà les pistes esportives de lliure ús de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Hem optat per transformar aquesta zona en una pista esportiva de lliure ús.


Les obres, que acabaran a finals d'abril, tindran un cost de poc menys de 14.000 euros. Construcciones Diego Cava és l'empresa encarregada d'executar els treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.