Les obres de l'edifici Mira-sol Centre comencen aquest divendres


  • Comparteix:

Les obres de construcció de l'edifici multifuncional Mira-sol Centre començaran aquest divendres. El complex, que ocuparà 44.000 metres quadrats, crearà una nova àrea de centralitat a tocar de l'estació de Mira-sol i inclourà prop de 90 habitatges públics, oficines, un mercat i un aparcament, entre d'altres.

El projecte, realitzat per l'arquitecte santcugatenc Eduard Gascón, contempla la construcció de 64 habitatges públics de venda i 23 habitatges públics de lloguer. També s'aixecarà un immoble de 5.500 metres quadrats destinat a oficines, un centre cívic de 1.000 metres quadrats i 25 locals comercials. El complex es completarà amb un mercat municipal amb autoservei i 530 places d'aparcament públic i privat.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, destaca la utilitat d'ampliar l'oferta comercial en una zona allunyada del centre de Sant Cugat.

Mercè Conesa

El mercat municipal i l'autoservei donaran servei a zones com Mira-sol i Valldoreix. Ara els veïns s'han de desplaçar per fer les compres quotidianes.


Les obres de construcció de l'edifici Mira-sol Centre aniran a càrrec de l'empresa Dragados S.A. i tenen un pressupost total de 20 milions d'euros. L'empresa municipal d'habitatge, Promusa, preveu que l'execució s'acabi a principis del 2008.

D'altra banda, en els propers mesos es convocaran els concursos públics per adjudicar les oficines, els locals comercials i les parades del nou mercat municipal. Mercè Conesa espera que aquests tràmits puguin quedar resolts a finals d'any.

Mercè Conesa

Abans de finals d'any volem dipositar les bases i convocar els concursos, per tal que els comerciants i les empreses interessades s'hi puguin presentar.


El projecte de l'edifici Mira-sol Centre es completarà amb la remodelació que FGC farà de l'estació d'aquest districte santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.