Comencen les obres de construcció de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les obres de construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat ja han començat. L'alcalde, Lluís Recoder, espera que l'equipament es pugui inaugurar l'1 de novembre, tal com ha previst el departament d'Interior. Els responsables territorials de la policia de la Generalitat tenen previst fer una ronda de reunions amb entitats santcugatenques per presentar-se i conèixer la realitat de la nostra ciutat.

Aquesta setmana han començat a treballar les màquines excavadores als terrenys de la zona del Pont de Can Vernet, a Vullpalleres, on es construirà la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat. L'alcalde, Lluís Recoder, espera que els treballs avancin a bon ritme i que es pugui assolir el compromís de la conselleria d'Interior d'inaugurar les instal·lacions l'1 de novembre.

Lluís Recoder

Des d'aquesta setmana estan treballant. Espero, i no tinc motius per desconfiar, que l'1 de novembre la nova comissaria s'inaugurarà.


L'equip de govern ja ha celebrat dues reunions amb els responsables de la policia de la Generalitat per tal de planificar el seu correcte desplegament a la nostra ciutat. A més, tenen previst fer una ronda de contactes amb entitats santcugatenques per conèixer la realitat local i presentar-se a la ciutadania. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Hem fet 2 reunions molt profitoses. Ara planifiquem que puguin reunir-se amb entitats ciutadanes perquè palpin directament el pols de la ciutat i els coneguin.


De moment, l'equip de govern manté una certa incertesa sobre el nombre d'efectius dels Mossos que s'assignaran a la comissaria de Sant Cugat. Lluís Recoder espera que la xifra definitiva sigui la que es va apuntar inicialment, i no els 70 agents dels quals s'ha parlat darrerament des del departament d'Interior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.