Les obres de vianantització dels carrers Torrent d'en Xep, Sant Bonaventura i Rosselló començaran a mitjans de juny


  • Comparteix:

Les obres de vianantització dels carrers Sant Bonaventura, Torrent d'en Xep i Rosselló començaran la segona quinzena de juny. Els treballs, amb un pressupost de gairebé un milió i mig d'euros, acabaran el segon semestre del 2007. El projecte també inclou la renovació dels serveis urbans i del mobiliari urbà.

Les obres es dividiran en tres fases per reduir les molèsties als veïns. La primera fase servirà per vianantizar el carrer Torrent d'en Xep i el tram del carrer Sant Bonaventura comprès entre Francesc Moragas i el Torrent de la Bomba. La segona fase afectarà la resta del carrer Sant Bonaventura. La darrera fase inclourà l'execució de les obres del carrer Rosselló.

Amb aquesta actuació, el carrer Torrent d'en Xep incrementarà la seva amplada i disposarà d'una tanca compartida amb el jardí de la Llar d'Avis de la Parròquia.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hem arribat a un acord amb la llar d'avis. La zona guanyarà molt amb el nou apsecte.


El projecte també contempla la renovació dels serveis urbans. En concret, es construirà una xarxa de clavegueram, se soterraran les xarxes d'electricitat i telefonia, i es renovarà l'enllumenat públic, entre d'altres actuacions.

A més, també es plantaran arbres i es canviarà el mobiliari urbà d'aquests carrers.

Per controlar la circulació de vehicles a la futura zona vianantizada, s'instal·laran diverses pilones d'accés. Durant les obres, es garantirà l'accés del veïns i dels distribuïdors dels comerços als carrers afectats pels treballs.

L'alcalde Lluís Recoder afirma que la vianantizació ha alleugerit el volum de circulació de vehicles al centre de la ciutat.

Lluís Recoder

La vianantizació ha servit perquè baixés el nombre de trajectes en cotxe. Hi ha gent que opta per anar a peu.


A hores d'ara, l'àrea de Territori estudia quin serà el sentit de circulació del carrer Rosselló. A partir del maig, responsables d'aquesta àrea es reuniran amb els veïns de la zona per explicar els detalls de la vianantizació dels carrers. Territori ha destacat que el procés d'elaboració del projecte ha comptat amb la participació de l'Associació de Veïns Centre Estació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.