Recoder destaca l'entorn 'privilegiat' i l'oferta de serveis del nou barri de Can Mates


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, afirma que els adjudicataris de les vivendes que Promusa construirà al nou barri de Can Mates gaudiran d'un entorn 'privilegiat' i d'una completa oferta de serveis i equipaments, com la futura Biblioteca Central, un mercat i un parc, entre d'altres. Recoder ha fet aquestes declaracions aquest diumenge, en l'acte de col·locació de les primeres pedres dels dos edificis d'habitatge públic que Promusa construirà en aquest sector.

El primer dels dos edificis que Promusa construirà està situat al carrer Pere Ferrer. En total tindrà 56 habitatges de protecció oficial, distribuïts en dos blocs idèntics, repartits en 4 pisos de dues habitacions i 52 de tres. El pressupost de l'obra arriba a quatre milions i mig d'euros.

El segon edifici que es construirà al nou barri de Can Matas està ubicat al carrer Josep Irla. Tindrà un total de 54 vivendes, repartides en 10 pisos de dues habitacions, 35 de tres i 9 de quatre. El seu pressupost sobrepassa els 4 milions d'euros. En tots dos casos, les obres duraran uns quinze mesos.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat de presidir l'acte. En el seu parlament, Recoder ha afirmat que el barri de Can Matas tindrà una nova centralitat a l'entorn l'estació de Mira-Sol i disposarà d'una oferta completa de serveis i equipaments, en un entorn 'privilegiat'.

Lluís Recoder

Aquest serà un barri que tindrà una nova centralitat. Al voltant de l'estació de Mira-Sol tindrà allò que podran necessitar en el dia a dia. És a dir, tindran el tercer mercat de Sant Cugat, un supermercat, i una vintena llarga de botigues.


De la seva banda, els adjudicataris dels dos edificis de Promusa s'han mostrat molt il·lusionats per aquesta etapa que ara comença, i també impacients perquè les obres finalitzin. Escoltem dos d'ells, Pere Fàbregas i Mireia Pujols.

Pere Fabregas i Mireia Pujols

Bé, amb il·lusió. És un moment simpàtic, el principi del que serà. Bé, comença. Contents, però encara queda un any.


L'alcalde també ha elogiat Promusa i la feina que desenvolupa l'empresa municipal d'habitatge. Concretament, Recoder ha destacat que, tal i com indiquen les dades del departament d'Habitatge de la Generalitat, a Sant Cugat es construeix el 8% de l'habitatge públic de tot Catalunya i, en termes relatius, és la ciutat del país amb el millor índex de vivenda pública per habitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.