Comencen les obres de millora i ampliació de l'estació de Mira-sol


  • Comparteix:

Ferrocarrils de la Generalitat millorarà l'estació de Mira-sol per afrontar l'increment d'usuaris procedents del nou barri de Can Mates. Les instal·lacions també s'adaptaran per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres, amb un cost que supera els dos milions d'euros, acabaran el primer trimestre del 2007.

El departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat ha començat les obres de millora de l'estació dels FGC de Mira-sol per afrontar l'increment d'usuaris del nou barri de Can Mates. Els treballs també serviran per adaptar l'estació a persones amb mobilitat reduïda. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Un dels objectius és que totes les estacions de FGC s'adaptin a les persones amb mobilitat reduïda com s'ha fet recentment a Valldoreix. El 2007 s'adaptarà la de Mira-sol.


Conesa ha valorat molt positivament l'ampliació i millora d'aquesta estació dins d'una nova centralitat de Sant Cugat. A més, la titular de Territori ha destacat que estan en permanent contacte amb els tècnics de GISA que desenvolupen el projecte perquè aquest sigui el millor possible.

Mercè Conesa

Estem amb converses amb els tècnics que dissenyen el projecte perquè sigui el màxim de permeable, transparent, que pugui oferir un servei de bar, que sigui una estació el més completa, segura i també antifrau.


Els treballs per millorar l'estació de Mira-sol s'han dividit en dues fases. La primera, que ja està en execució, serveix per desplaçar la cambra d'encavalcament de l'estació. D'aquesta manera, s'hi podrà construir un nou vestíbul de més de 230 metres quadrats.

La segona fase consisteix a construir un vestíbul que connectarà amb la zona d'accés a les vies a través d'unes escales mecàniques i d'un ascensor. Les obres d'aquesta segona fase s'han d'adjudicar a finals de juliol i començaran després de l'estiu amb una durada aproximada de vuit mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.