Llum verda del ple a la construcció d'una benzinera al nou barri de Vulpalleres


  • Comparteix:

L'empresa 'Energy Express SL' explotarà l'estació de servei

L'empresa 'Energy Express SL' explotarà l'estació de servei

L'empresa Energy Express SL s'encarregarà de la construcció i explotació de la benzinera del nou barri de Vulpalleres, que s'ubicarà a la cruïlla de la Via Augusta amb l'Avinguda de la Clota. La tinenta d'alcalde de Territori assegura que d'aquesta manera queda coberta la sortida nord de la ciutat amb una estació de servei. Des de l'oposició, el PSC reclama el Pla de Benzineres per tenir una visió global.

El ple municipal ha aprovat per unanimitat resoldre el concurs públic i adjudicar a l'empresa 'Energy Express SL' la construcció i explotació d'una nova benzinera. L'equipament s'instal·larà a la parcel·la de propietat municipal ubicada a la cruïlla de la Via Augusta amb l'Avinguda de la Clota, al nou barri de Vulpalleres. Energy Express SLexplota actualment cinc estacions de servei a Terrassa i Barcelona, i en té set més en procés de construcció.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que amb aquesta nova benzinera quedarà coberta la sortida nord de la ciutat.

Mercè Conesa

Fan un temps vam exposar la necessitat de noves benzineres al municipi per cobrir les entrades i sortides. Aquesta benzinera està a prop de l'AP7 i cobrirà la sortida nord de la ciutat.


Tots els grups municipals han donat llum verda a la ubicació d'aquesta benzinera. Des del PSC, però, han reclamat que se'ls faciliti el Pla de Benzineres per tenir una visió global. Salvador Gausa és el portaveu municipal socialista.

Salvador Gausa

Nosaltres no coneixem el Pla de Benzineres, no hem vist el document. Demanem que ens l'ensenyin per tenir una visió global.


La titular de Territori ha replicat que en aquests moments s'està revisant un estudi d'ubicació de benzineres que ja s'havia realitzat però que no corresponia totalment amb el criteri de l'equip de govern. Segons Mercè Conesa, el document definitiu podria estar disponible abans de les vacances d'estiu. Fins llavors, continua suspesa la concessió de llicències per instal·lar noves estacions de serveis al municipi, inclosa la polèmica benzinera proposada al costat de l'estació de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.