L'Ajuntament està a l'espera de rebre el projecte de cobertura de la riera de Mira-sol


  • Comparteix:

L'àrea de Territori està a l'espera de rebre al llarg d'aquest mes el projecte per cobrir la riera de Mira-sol en el tram entre els carrers Equador i Sant Albert. L'equip de govern va encarregar-lo a principis de maig a l'enginyeria SB Ambiaudit per un cost d'11.600 euros. Un cop validat el projecte, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) haurà d'autoritzar l'execució de les obres.

La Junta de Govern del passat 2 de maig va decidir adjudicar a l'enginyeria SB Ambiaudit, amb seu a Barcelona, el projecte de cobriment del torrent de Mira-sol en el seu tram entre els carrers Sant Albert i Equador. Veïns d'aquesta zona han denunciat reiteradament que en aquest punt del torrent s'hi acumulen aigües i pot proliferar el 'mosquit tigre'. L'àrea de Medi Ambient ha realitzat recentment tasques de neteja i desbrossament i ha aplicat una capa de sauló per resoldre els problemes puntuals, però la solució definitiva passa per la cobertura d'aquest tram.

Un cop l'enginyeria lliuri el projecte a l'Ajuntament, al llarg d'aquest mes, començaran els tràmits per aprovar-lo i executar-lo, amb la necessària autorització prèvia de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Així ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Es va fer l'adjudicació en Junta de Govern, perquè el cost no era tan elevat com per haver de passar-ho per ple. Quan l'enginyeria lliuri el projecte l'hem de validar, l'ACA ha d'informar i llavors es podrà executar.


Territori no ha facilitat encara un calendari per a l'execució de les obres de cobriment d'aquest tram de riera perquè, segons ha dit Conesa, els terminis no dependran només de les previsions de l'Ajuntament, sinó també de l'Agència Catalana de l'Aigua, que haurà d'informar sobre l'actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.