Adjudiquen les obres de remodelació de la plaça del Rei, que s'allargaran cinc mesos


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha adjudicat les obres de remodelació de la Plaça del Rei i Baixada de l'Alba a l'empresa Copcisa Coptalia per un import de 790.000 euros i un termini d'execució de cinc mesos. La remodelació preveu instal·lar cinc quioscos a la plaça del Rei i revitalitzar una zona que fins ara feia de barrera física entre ambdues bandes del Monestir.

La mateixa empresa que està duent a terme les obres del nou Ajuntament serà l'encarregada de la remodelació de la Plaça del Rei i Baixada de l'Alba. La darrera junta de govern, mitjançant concurs públic, ha adjudicat les obres a Copcisa Coptalia per un import de gairebé 790.000 euros i un termini d'execució de 5 mesos a partir de la formalització del contracte.

La remodelació de la Plaça de Rei preveu recuperar la xurreria que hi havia en aquesta zona i instal·lar cinc quioscos que es concessionaran mitjançant un concurs públic. Les obres revitalitzaran un espai que actualment fa de barrera física entre les dues bandes del Monestir i permetran guanyar una esplanada on poder organitzar concerts i actuacions castelleres.

Escoltem la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Plantegem la plaça com una esplanada on fer diverses activitats com actuacions castelleres o festes.


La reforma de la Baixada de l'Alba servirà per millorar les escales d'aquest carrer. D'aquesta manera, tal com explica Conesa, es facilitarà l'accés al Monestir i es crearà una continuïtat entre el carrer de la Torre i la Plaça del Rei.

Mercè Conesa

La Baixada de l'Alba tindrà unes escales més amples i còmodes per facilitar l'accés al Monestir.


El termini d'execució de les obres serà de cinc mesos, però la data d'inici de la remodelació encara no està fixada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.