Un conveni entre l'Ajuntament i l'escola Viaró permetrà ampliar la Via Augusta i fer voreres a la Carretera de Roquetes


  • Comparteix:

L'Ajuntament ampliarà la Via Augusta i executarà les voreres de la Carretera de Roquetes gràcies a un conveni subscrit amb l'escola Viaró, que és propietària d'una part dels terrenys que s'utilitzaran. A canvi, el consistori compensarà el centre amb una parcel·la de terreny sobrera a la zona on s'ha fet la rotonda de la Via Augusta.

El ple municipal ha aprovat, amb el suport de tots els grups polítics, un conveni urbanístic subscrit entre l'Ajuntament i l'escola Viaró. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica en què consisteix l'actuació.

Mercè Conesa

L'Ajuntament ampliarà la Via Augusta i executarà les voreres a la Carretera de Roquetes, agafant uns terrenys del Viaró. L'escola participarà en la urbanització del carrer Alcalde Barnils.


A més, l'Ajuntament adquirirà 8.000 metres quadrats de vials de la xarxa bàsica. Per compensar el centre educatiu, el consistori cedirà al Viaró una parcel·la de terrenys sobrera a la zona de la nova rotonda de la Via Augusta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.