La masia Torreblanca s'inaugurarà després de l'estiu


  • Comparteix:

La masia Torreblanca estarà totalment rehabilitada al setembre. De la mateixa manera, està previst que després de les vacances d'estiu es comencin les obres de restauració de la masia de Can Quitèria per convertir-la en un equipament social.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha anunciat que a partir de setembre es podria inaugurar la masia Torreblanca,. Recoder ha qualificat l'equipament d'emblemàtic.

En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que la inauguració del nou equipament esdevindrà un "punt d'inflexió' en les polítiques per a joves al municipi.

Lluís Recoder

És un equipament important que ha de ser un punt d'inflexió en les polítiques jove, ja que són una prioritat pel govern municipal.


Al setembre, està previst que comencin les obres de restauració de la masia de Can Quitèria, ara que les obres d'urbanització de la plaça i els carrers de l'entorn estan gairebé enllestides.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha avançat que la masia es convertirà en un equipament polivalent de tipus social.

Lluís Recoder

Són unes obres que em fan una il·lusió especial, ja que és patrimoni històric. Serà un equipament polivalent de tipus social.


Membres de l'àrea de Territori supervisen aquests dies les obres d'acondicionament de la zona de Can Quitèria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.