Recoder demana una nova estació de FGC entre Torre Blanca i Monestir-Sant Francesc


  • Comparteix:

Lluís Recoder considera urgent que els FGC guanyin una nova sortida cap al Vallès des de avinguda Tibidabo. Per això, és partidari d'accelerar la construcció d'una segona línia per sota de Collserola que permetria absorbir l'augment de passatgers del transport públic. L'alcalde només ho condiciona a què hi hagi 'impacte ambiental zero' i que la ciutat guanyi una nova estació en el centre.

Després de les últimes dades de Ferrocarrils, que mostren un creixement del 6,7% d'usuaris en només 6 mesos, Recoder ha remarcat que la línia del Vallès ja pateix un índex molt gran de saturació a les hores punta. Segons l'alcalde, davant la impossibilitat d'augmentar la freqüència de pas amb la infrastructura actual, la solució passa per perllongar la línia del Tibidabo fins a la nostra comarca. L'alcalde recorda que el projecte va rebre el suport de la majoria dels regidors, amb la condició que el projecte NO tingui cap impacte mediambiental.

Lluís Recoder

Voldria reiterar el que va dir el Ple de l'Ajuntament. La línia es perllongarà sempre i quant i hagi un impacte mediambiental 0, cosa que es pot aconseguir perfectament.


Recoder també considera que amb aquesta nova línia, la ciutat hauria de comptar amb una nova estació, que permetria millorar el servei de transport públic a les zones de Sant Cugat més properes a Cerdanyola.

Lluís Recoder

La perllongació ha de suposar la creació d'una nova estació a la ciutat. Una nova estació que serveixi per acostar el transport ferroviari a tota la zona de Sant Cugat que està més aprop de Cerdanyola.


L'Ajuntament estudia els possibles emplaçaments d'aquesta nova estació, que podria ubicar-se entre dels barris de Sant Francesc, del Monestir i Torre Blanca. Recoder assegura que aquest projecte és urgent, davant el creixement econòmic i demogràfic que experimenta la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.