Sant Cugat és el municipi de Catalunya amb més habitatges protegits per habitant


  • Comparteix:

Un de cada 4 pisos nous construïts a Sant Cugat és de protecció oficial. Això converteix la nostra ciutat en el municipi de Catalunya on es construeixen més habitatges protegits per habitant, segons recull l'últim informe d'habitatge de la Generalitat. Durant el 2005, Promusa ha engegat la promoció de 554 nous pisos, i per a finals d'aquest any està prevista la construcció de gairebé 800 noves vivendes de promoció oficial.

L'informe constata que Sant Cugat és on més habitatge públic es construeix, en relació al nombre d'habitants, amb 554 nous pisos de protecció oficial. En termes absoluts, només la supera Barcelona, amb la construcció de 1.519 habitatges. Sant Cugat passa per davant de municipis vallesans que tenen més població però que no han edificat tants habitatges protegits, com és el cas de Sabadell i Terrassa, amb 314 i 265 pisos respectivament.

L'alcalde Lluís Recoder ha subratllat que la ciutat fa un important esforç en polítiques socials per facilitar l'accés a l'habitatge:

Lluís Recoder

A Sant Cugat fem un esforç important, a la mesura de les nostres possibilitats, i hem de continuar fent-ho


Abans que s'acabi l'any hi haurà 774 nous pisos de protecció oficial en fase de construcció, mentre que per al 2007 Promusa té previst construir més de 2.000 habitatges protegits a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.