D'aquí a un mes hi haurà un nou semàfor a la Ronda Nord


  • Comparteix:

El semàfor de la Ronda Nord entrarà en funcionament d'aquí a un mes. El nou senyal agilitzarà la connexió entre els barris de Can Magí i Coll Favà, i facilitarà el pas dels vianants i dels escolars per aquesta via.

El nou semàfor s'instal·larà entre la benzinera del barri i el Torrent de Ferrussons, i permetrà travessar la Ronda Nord amb seguretat i connectar Can Magí amb la zona de Coll Favà. La alcaldessa accidental, Mercè Conesa, afirma que els treballs de preinstal·lació ja s'han acabat i que el semàfor començarà a funcionar en 30 dies, aproximadament.

Mercè Conesa

Cal acabar la connexió elèctrica i hem de tallar un dia la Ronda Nord per fer la instal·lació del semàfor. Estem mirant quin dia afectaria menys el trànsit i en el termini d'un mes aquest semàfor podria estar en funcionament


A banda del semàfor de la Ronda Nord, l'equip de govern també estudia la creació d'un accés a l'estació de Renfe de Coll Favà. Aquesta és una altra vella demanda dels veïns de Can Magí, que actualment tenen moltes dificultats per arribar a l'estació de Renfe i que necessiten una ruta segura i ràpida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.