La pista de patinatge de la Pollancreda s'ampliarà abans que acabi l'any


  • Comparteix:

El projecte ja està a punt per a la construcció

El projecte ja està a punt per a la construcció

La segona pista d'skate-board que es preveia construir a Sant Cugat se substitueix per una ampliació de la pista del parc de la Pollancreda. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha explicat que els plànols i el projecte ja estan aprovats, pel que considera que la renovació es completarà abans que acabi l'any.

Els joves santcugatencs amants del monopatí i el patinatge en línia continuaran tenint el seu punt de trobada al parc de la Pollancreda. La intenció anunciada inicialment de construir una nova pista se substitueix per l'ampliació de l'antiga.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Toni Ramon

Serà una ampliació de la pista d'skate de la Pollancreda. Només queda esperar els terminis legals per poder desenvolupar una obra pública.


Ramon ha afegit que tots els tràmits legals ja estan complerts, i només falta esperar els terminis legals necessaris per poder desenvolupar una obra pública. Les expectatives del tinent d'alcalde són d'acabar l'any amb la renovació feta.

La pista d'skate-board del parc de la Pollancreda es va inaugurar fa tres anys. Ja aleshores, el consistori pensava en una posterior ampliació dels equipaments per fer patinatge donades les grans dimensions del recinte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.