Obren al trànsit la nova rotonda de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

La nova rotonda entre l'avinguda Francesc Macià i la Rambla del Celler ja s'ha obert al trànsit, coincidint amb l'inici del curs escolar. La infraestructura viària pretén agilitzar el trànsit a la zona i descongestionar l'anomenada rotonda del Mercadona.

La nova rotonda permet que els conductors que baixen per l'avinguda Francesc Macià per dirigir-se a la zona de Torreblanca no hagin de passar per l'anomenada rotonda del Mercadona. D'aquesta manera, es pretén reduir l'elevat volum de trànsit que passa per davant de l'establiment comercial i de l'hotel.

La infraestructura també vol facilitar les obres de remodelació de la Rambla del Celler en el tram entre els carrers Francesc Moragas i César Martinell. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

La rotonda facilitarà el trànsit i les obres de remodelació de la Rambla del Celler.


Un cop construïda la nova rotonda, aquesta mateixa setmana començaran les obres de remodelació integral de la Rambla del Celler entre Francesc Moragas i César Martinell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.